Cégünkről

A nagykanizsai székhelyű M-M Betéti Társaság 1992-ben jött létre. E családi vállalkozás tagjaként részt vettünk több, mára már hagyományossá vált nagykanizsai kulturális rendezvény megalapításában, és szerepet vállaltunk a helyi sajtó jelenlegi rendszerének kialakulásában is.

Részesei voltunk a Kanizsai Napok életre hívásának.

Alapítói a város első kereskedelmi hetilapjának, a Kanizsai Extrának.

Részt vettünk az alapötlet kidolgozásában, és kiadói, szerkesztői feladatokat végeztünk a dunántúli Ki kicsoda sorozat kötetein.

Hasonló feladatokat láttunk el a Kanizsai Enciklopédia esetében.

Szakmai irányításunkkal, az általunk kidolgozott működési, működtetési terv alapján indult meg a kereskedelmi rádiózás Nagykanizsán.

A Társaság ügyvezetője 1998-ban alapítója, majd 2007-es megszűnéséig vezetője volt a Magyar Rádió Nagykanizsai Regionális Stúdiójának.

Az újság és könyvkiadás, a rádiózás terén elért sikereket szakmai, önkormányzati és civil közösségi elismerések jelzik. (MR Nívódíj 1998; 2002. Zala megyei Alkotói Díja 2001; Kreatív Díj - Nagykanizsa 2001.)

Az ezredforduló óta elsősorban könyvkiadással foglalkozunk. Kizárólagos gondozói vagyunk a saját ötlet alapján készülő Tablók könyve sorozatnak. 

Az M-M Betéti Társaság cégjegyzék száma: Cg. 20-06-031149
Adószáma: 27647424

 

 

 

 

 

 
.:: Kezdőoldal ::. .:: Magunkról ::. .:: Kiadványok ::. .:: Megrendelés ::. .:: Kapcsolat ::.
loan calculator mortage calculator interest rates mortage rates bankrupcy interest rates debt consolidation loan free credit report loans free credit reports debt consolidation credit report
Bemutatkozás Eddig megjelent könyvek Eddig megjelent könyvek Eddig megjelent könyvek